Cautare

739 de rezultate pentru "expozitie de biciclete vintage la sun plaza" (3.36 secunde)
Expozitia temporara de reptile vii, de la Antipa, se intituleaza: ... Prin aceasta expozitie, organizatorii incearca sa raspunda la intrebarea pe care probabil multi dintre noi ne-am adresat-o:
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa gazduieste in perioada 10 octombrie 2020 - 13 iunie 2021 Reptilia, expozitie temporara de reptile vii care te provoaca sa lasi prejudecatile la o parte si sa observi comportamentul unora dintre cele mai fascinante vietuitoare!
Duminica, 24 februarie, intre orele 10.00 - 19.00, la Coftale, Strada Stefan Mihaileanu nr, 42, va avea loc un eveniment de martisor la care (Chic Victim) aduce accesorii lucrate manual din pietre semipretioase si elemente vintage, punand accent pe brose si pandantive, iar Blossom aduce esarfe si posete din matase naturala, lucrate manual.
Simona Petre participa frecvent la targurile organizate de Asociatia Colectionarilor si Anticarilor din Bucuresti, in curtea Palatului Sutu. "Am adus obiecte facute de mine:
Louisa Bangale, general manager XPO NOI, ne spune la ce expozitii putem merge in lunile care vor urma, la Sala Dalles din Capitala.
TARGUL 1001 DE NOPTI este o imbinare a stilului occidental cu cel oriental. ... Targul Big Ben Pub Bucuresti va avea loc la Restaurantul Big Ben Pub situat pe Strada Franceza nr.
TARGUL 1001 DE NOPTI este o imbinare a stilului occidental cu cel oriental. ... Targul Big Ben Pub Bucuresti va avea loc in acest weekend (14 - 15 Octombrie 2017), la Restaurantul Big Ben Pub situat pe Strada Franceza nr.
Traian Basescu se duce sa-si ia noul ausweiss spre Cotroceni, iar Mircea Geoana sa danseze cu lupii in Kiseleff 10, dupa alegeri atat de urate incat, invingator si invins, ar putea zice cu mana pe inima ca biruitorul n-a luat mare lucru.
Automobile Bavaria Group, cel mai mare dealer BMW din Europa Centrala si de Est, a devenit importator al motocicletelor Husqvarna, parte a grupului BMW.
Cu reputatia unui hotspot, boutique-ul de lux Consacre a inaugurat noua locatie, situata in Dorobanti, printr-un cocktail exclusivist in prezenta invitatilor: vedete, jurnalisti de profil, afficionados, fashion editors & bloggers.
Compania RCS&RDS asigura acoperire WiFi si in mall-urile Afi Palace Cotroceni, terasa centrului comercial Baneasa Shopping City si restaurantele Ancuta si Dynasty din Bucuresti Mall (Mall Vitan), restaurantele Hanul cu Tei, Hanul lui Manuc, La Jaratic, La Mitocanu, Malagamba, N.Tonita nr.3, Niste Domni si Fiii, Promenada, Casa Mara, Robinhood, Excalibur, The Floor si pe str.
alaturi de No Mercy, Snap, London Beat, C+C Music Factory, Fragma, Ice MC, Culture Beat si Robin S. Evenimentul are loc cu doar cateva zile de Craciun, pe 21 decembrie, incepand cu ora 19.30, la Sala Polivalentă
De curand, isi expune in cadrul expozitiei de la Sala Dalles sculpturile sale in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau.
Top cele mai hot terase din Bucuresti Pentru ca temperaturile cresc pe zi ce trece si stresul de la locul de munca isi spune cuvantul, aveti nevoie de un strop de relaxare, iar Feminis iti recomanda locurile unde iti poti reincarca bateriile in Bucuresti in aceasta vara.
Brandul Exotique a fost prezent la targul ROMHOTEL 2013 (expozitia internationala de mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurante de la Romexpo) cu standul Exotique si SCAE Romania desfasurat intre 14-17 noiembrie. La acest targ Exotique a fost prezent cu ultima sa colectie - Industrial Collection.
Modernul intalneste traditionalul in noua colectie Primavara-Vara 2014 de ii, pardesie si rochii Romanian Label. In urma succesului celorlalte colectii, Romanian Label a creat o linie noua de modele potrivite pasionatelor de obiecte vestimentare versatile si totodata originale, 100% hand-made.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn, iar in cadrul expozitiei de la Sala Dalles puteti sa achizitionati sculpturile sale in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn, iar in cadrul targului de Craciun de la Sala Dalles puteti sa achizitionati sculpturile sale in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau.
Mai este o zi din cel mai frumos targ de Craciun din centrul Bucurestiului, fara indoiala, va fi Christmas fairs' Marathon!
Acesta isi expune in cadrul expozitiei Festivalul Primaverii de la Sala Dalles sculpturile sale in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau.
google-analytics.com